Relationer värda att värna om

Knakar det i fogarna mellan dig och din partner? Vill du komma vidare i en relation? Kan du tänka dig att ge parterapi en chans? Vill du veta hur det går till och vad som förväntas i en session?

Kanske har du som så många andra någon gång funderat på att gå på parterapi i Stockholm. Att prova det kan vara det bästa du gör för att få liv i din relation, eller rädda en som skaver trots att kärleken finns. Det finns fler än du som längtar efter den perfekta relationen, många som har funderat på hur man gör för att gå vidare till en plats där det flyter smidigare. Kanske behöver du och din partner en tredje part som lyssnar utan att lägga känslor och affekt i det som sägs. En som lyssnar, benar ut och varsamt lotsar er vidare.

Utmaningar och hinder

Vad är din största utmaning i din relation? Finns det något som återkommande skaver och stör dig? Fundera ett tag på hur länge det har varit så och när det började. Kanske är det inget som ligger hos din partner, kanske ligger det hos dig. Det kan finna underliggande orsaker till din irritation. Att ta reda på de underliggande orsakerna är en väg att komma till självinsikt och det är ofta en väg som är svår att vandra själv eller med en partner. En person som ser saker utifrån och har andra perspektiv kan hjälpa alla människor till en bättre vardag. Vända svårigheter till styrka.