Det är skillnad på hämtmat och mat från en cateringfirma

När du beställer mat från en cateringfirma är den, precis som hämtmaten, färdiglagad men den är tillagad efter dina önskemål och är till just för dig.

När man vill göra det enkelt att bjuda på mat är det ett alternativ att köpa hämtmat från menyn på en restaurang. Det är lätt att välja olika rätter och man kan oftast få ett vegetariskt alternativ. Maten levereras i behändiga portionsförpackningar. Beställer man ris kan det serveras separat så att det håller sig fräscht.

Portionsförpackningar i all ära, men det känns inte så festligt. Kontaktar du istället en cateringfirma får du vackert presenterade rätter och maten är tillagad med omsorg och professionalitet. Utbudet av menyer är dessutom rikligt och kan tillgodose de flesta smaker och tillfällen.

En cateringfirma har ett stort urval rätter som passar alla

En cateringfirma vet hur viktig presentationen av de olika rätterna är. Därför serveras alla rätter på ett visuellt tilltalande sätt. Här slipper du portionsförpackningar och får istället vackra uppläggningsfat som utstrålar harmoni och balans. Alla råvaror är av högsta kvalitet och de hanteras av skickliga kockar och kallskänkor med passion för sitt yrke.

Det är enkelt att beställa catering i Stockholm. Du kan lätt orientera dig i det generösa utbudet och kan själv välja vilken nivå du vill lägga dig på. Här finns allt från kaffebröd, smörgåsar och plockmat till bufféer och trerätters middagar. Vill du ge dina vänner en upplevelse utöver det vanliga är mat från en cateringfirma det rätta sättet.