Tandläkare i Solna för förbättrad munhygien

Den som någon gång fått akut ont i en tand vill inte uppleva det en gång till. Låt därför en tandläkare i Solna undersöka dina tänder med jämna mellanrum.

För de flesta är det viktigt att regelbundet kontrollera sin hälsa. Hjärta och lungor följs upp och flera blodprover tas för att upptäcka eventuella sjukdomar som kan dölja sig i njurar och lever. Men lika viktigt är det att sköta sina tänder och sin munhygien. I takt med att man blir äldre uppstår tandsten och djupa fickor som i värsta fall kan leda till problem som tandlossning.

Du tycker själv att du sköter dina tänder exemplariskt. Tandborsten tas fram både morgon och kväll och efter instruktioner från din tandhygienist håller du mellanrummen mellan tänderna rena med tandsticka och tandtråd.

Tandläkare i Solna vid tandvärk

Trots din omsorg har du fått ont i en tand. Vilken tur att jag har en egen privat tandläkare i Solna, tänker du. Varje gång du varit hos din tandhygienist har du träffat tandläkaren som känner din egen muns status bättre än du själv. Allt om dina tänder och dina lagningar finns dokumenterat digitalt. Och efter varje besök bestämmer ni en ny tid hos din tandhygienist som tar nya röntgenbilder och dessutom tar bort tandsten. Polering av tänderna inte att förglömma.

Din tandläkare ser till att du blir av med tandvärken. Du hade fått ett hål i en tand som borras upp och därefter fylls. Någon tand behöver inte dras ut och ersättas med en brygga eller ett implantat.